Ευκαιρίες καριέρας

Για εμάς, πίσω από μία θέση είναι πάντα ο άνθρωπος.

Οι άνθρωποί μας αποτελούν για εμάς το σημαντικότερο παράγοντα της επιτυχίας μας, είναι η εικόνα της επιχείρησής μας.

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και άμεσα

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Βάσει των εξειδικευμένων αναγκών και απαιτήσεων κάθε έργου.

Ανθρώπινο δυναμικό

Με επαγγελματισμό και πλήρη αφοσίωση στις ανάγκες της αγοράς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Δουλεύοντας μαζί μας

Ο ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Φραγκίσκος Θεοφύλακτος, είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει τίτλο MBA από το NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY. Είναι ο επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας προς επιχειρήσεις και φορείς. Συμμετέχει στην υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών έργων σχετικών με την Επιχειρηματικότητα, αναλαμβάνοντας ρόλο Project Manager. Παράλληλα, από το 2014 είναι σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης & μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Aθηνών (ΕΒΕΑ) καθώς και μέλος του Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων του ΕΒΕΑ.

Κατά το διάστημα αυτό έχει συμμετάσχει στην αξιολόγηση περισσότερων από 800 νεοφυών επιχειρηματικών ιδεών (startups) και στην συμβουλευτική υποστήριξη περισσοτέρων από 200 startups σε διάφορες φάσεις εξέλιξής τους (ideation stage, pre-seed & seed financial stage), στα πεδία της διαμόρφωσης στρατηγικής, οικονομικού μοντέλου λειτουργίας και αναζήτησης επενδυτικών κεφαλαίων από ιδιώτες ή θεσμικούς επενδυτές.

Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει εκτελεστικές θέσεις επί 11 έτη ως Αντιπρόεδρος & Πρόεδρος σε διάφορες εταιρείες, με δραστηριότητες στους τομείς:

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων
  • Τεχνολογίες Περιβάλλοντος
  • Ασφαλείας – Ηλεκτρονικών Εφαρμογών
  • Ενέργειας – Εξοικονόμησης Ενέργειας
  • Κατασκευές

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στόχος μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία με ανθρώπους που μοιράζονται τις φιλοδοξίες και το πάθος μας. Αν διακρίνεσαι από ομαδικότητα, πάθος και δημιουργικότητα κάνε αίτηση στο [email protected] για μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Senior Business Consultant – Αθήνα (12/01/2024)

Job description 

Η Prisma Συμβουλευτική λειτουργεί από το 2010 υποστηρίζοντας επιχειρήσεις και φορείς στην εύρεση και λήψη χρηματοδοτήσεων, με σκοπό την υποστήριξη των δραστηριοτήτων και της ανάπτυξής τους. 

Παράλληλα, διαμορφώνει και υλοποιεί προγράμματα στήριξης επιχειρηματικότητας για νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), που παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ομάδων. 

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από μόνιμα στελέχη τα οποία συνεργάζονται για την εκτέλεση των εργασιών με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες, υψηλού επιπέδου και τεχνογνωσίας. 

Αναζητούμε νέο προσωπικό για την κάλυψη θέσης  σχετικά με την εκπόνηση Επιχειρηματικών Σχεδίων και Μελετών Σκοπιμότητας – Βιωσιμότητας.    

Προσόντα

– πτυχιούχος οικονομικής ή πολυτεχνικής σχολής 

– τουλάχιστον 3ετη εμπειρία στην εκπόνηση Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plans), Μελετών Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας

– άριστη γνώση αγγλικών 

– άριστη γνώση Microsoft Office 

– επικοινωνιακές δεξιότητες 

– οργανωτικό και συνεργατικό πνεύμα

Αρμοδιότητες:

– Συγγραφή Business Plans & Μελετών Σκοπιμότητας

– Σύνταξη παραδοτέων Έργων Δημοσίου Τομέα  

– Συμμετοχή στην ομάδα υποβολών προτάσεων χρηματοδότησης σε Αναπτυξιακό Νόμο και Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας 

Προσφέρονται: 

– ανταγωνιστικός μισθός βάσει των προσόντων σας 

– ετήσιο bonus παραγωγικότητας 

– παραγωγικός εξοπλισμός 

– δυνατότητα εξέλιξης

– σταθερό περιβάλλον εργασίας 

– δυνατότητα, κατά περιόδους, απομακρυσμένης εργασίας 

Αποστολή βιογραφικών στο [email protected]  

ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε ανάλυση των αναγκών σας και να προβούμε σε προτάσεις με τα διαθέσιμα προϊόντα που μπορούν τις καλύψουν. Κλείστε online ραντεβού από εδώ