Εκδήλωση λήξης προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς

3 Νοεμβρίου 2020 | Prisma

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η εκδήλωση για τη λήξη του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019 με τη συμμετοχή 50 ομάδων (startup και υφιστάμενων επιχειρήσεων) και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Prisma Consulting. Οι συμμετέχοντες και οι ομιλητές συνδέθηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και η εκδήλωση προβλήθηκε μέσω του Facebook Live του Δήμου Κηφισιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι τρεις (3) ομάδες οι οποίες προκρίθηκαν και έφτασαν στον τελικό, παρουσίασαν τις ιδέες τους και βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα από την τράπεζα Eurobank, η οποία συνεχίζει για τρίτη χρονιά να είναι χορηγός των βραβείων.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Θωμάκος αναφέρθηκε στη διαχρονική συνέπεια με την οποία ο Δήμος υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα, με πλήθος δράσεων και στις ευκαιρίες που δίνει σε νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν, έχοντας λάβει τα απαραίτητα εφόδια, μέσω των πρωτοβουλιών του Δήμου.

Η απερχόμενη αρμόδια Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας κα Νίνα Βλάχου, ανέφερε για την επιτυχία του προγράμματος, όπου φέτος προσέλκυσε τις περισσότερες αιτήσεις συμμετοχής και κατάφερε να κρατήσει τους συμμετέχοντες ενεργούς, παρόλες τις αντιξοότητες που προκλήθηκαν εν μέσω της πανδημίας του Covid-19. Ο νέος αντιδήμαρχος κ. Παντελεάκης έδωσε συγχαρητήρια στους  συμμετέχοντες και τους διακριθέντες.

Κατά την υλοποίηση του προγράμματος οι Startups που συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού εκπαιδεύτηκαν με σκοπό να τεκμηριώσουν την επιχειρηματική τους ιδέα την οποία παρουσίασαν, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στην ειδική επιτροπή αξιολόγησης κατά την τελική διαγωνιστική διαδικασία από την οποία και προέκυψαν οι τρεις (3) νικητές του τρίτου κύκλου του προγράμματος.

Οι ομάδες που βραβεύτηκαν είναι οι κάτωθι:

1ο βραβείο – Tinnitaid 

Η Tinnitaid είναι μια εφαρμογή για κινητά που φέρνει τη θεραπεία επανεκπαίδευσης εμβοών (TRT – Tinnitus Retraining Therapy) σε οποιαδήποτε συσκευή, για ασθενείς με εμβοές και ήπια απώλεια ακοής ή φυσιολογική ακοή – 80 εκατομμύρια παγκοσμίως. Εκπαιδεύει τον εγκέφαλο να αγνοεί τις εμβοές, ανακουφίζοντας τους ασθενείς από το ενοχλητικό σύμπτωμα που επηρεάζει την καθημερινή τους ζωή.

 

 

 

 

 

2ο βραβείο – Aka

Το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο για παιδιά και νέους Aka | Architecture Kids Athens επιμελείται σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις και άλλες δράσεις αφιερωμένες στην αρχιτεκτονική και αστική κουλτούρα. Όραμα της εταιρείας είναι να καταστήσουν το κέντρο ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας μέσα στην πόλη με μακρά παράδοση αριστείας στην αρχιτεκτονική εκπαίδευση.

 

 

 

 

 

3ο βραβείο – Placeme

Το Placeme είναι μία εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality), η οποία επιτρέπει σε επαγγελματίες από το χώρο του επίπλου, της διακόσμησης και του design να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε 3D και στους χρήστες να τα δοκιμάσουν εικονικά στο χώρο τους προτού τα αγοράσουν.

 

 

 

 

 

Ο τρίτος κύκλος του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ευχόμαστε σε όλες τις επιχειρηματικές ομάδες με τις γνώσεις που αποκόμισαν να οδηγηθούν στην περαιτέρω εξέλιξη της επιχείρησής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φεβ 16 2024

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων σε Δύο Νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ

Δημοσιεύθηκε η τρίτη (3η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στις Δράσεις...
Ιαν 12 2024

H Prisma Consulting αναζητά νέο προσωπικό

Η Prisma Συμβουλευτική λειτουργεί από το 2010 υποστηρίζοντας επιχειρήσεις και φορείς στην εύρεση...
Οκτ 10 2019

Συμμετοχή της Prisma στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το Workshop «Financing Tools for Startups»,...
Ιούν 14 2019

Η Prisma Consulting υποστηρικτής του Envolve Award Greece

Η Prisma Consulting ως υποστηρικτής των βραβείων του Envolve Entrepreneurship GR και συμμετέχοντας...
Μάι 14 2019

Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου ΒΒΒ

Συχνές Ερωτήσεις / Απαντήσεις Λόγω των ερωτημάτων που τίθενται από τους ενδιαφερόμενους για το Β'...
Μαρ 22 2019

Έναρξη Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου ΒΒΒ

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης για την έναρξη του...
Φεβ 21 2019

Πώς να διατηρήσετε το online marketplace χρήσιμο για τους συναλλασσόμενους

Πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο ένα online marketplace να ξεκινά δυναμικά προσφέροντας...
Φεβ 21 2019

Βασικά Μοντέλα Λειτουργίας Online Marketplaces

Υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τα μοντέλα λειτουργίας των online marketplaces, δηλαδή πως...
Φεβ 15 2019

Online Marketplaces: Ορισμός

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο βλέπουμε να δημιουργούνται online marketplaces, δηλαδή...

Εάν επιθυμείς να γίνεις μέλος της Prisma Consulting Team συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα.

13 + 7 =