ΕΣΠΑ

Έναρξη Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου ΒΒΒ

22/03/2019 Prisma Consulting

Έναρξη Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου ΒΒΒ

image

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης για την έναρξη του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρες: 18.00 – 21.00, στο Δημαρχείο Βούλας, (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας 1η Ομάδα

Η Πρώτη Ομάδα του επιχειρηματικού εργαστηρίου του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Το νέο πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια και μετεξέλιξη του προηγούμενου προγράμματος Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που υλοποιήθηκε το 2017-2018 με μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας κι ενισχύοντας  τις ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτό. Σημειώνεται ότι τα βραβεία του υλοποιημένου προγράμματος ήταν μία χορηγία της Τράπεζας Eurobank και του Ομίλου Διβάνη.

Το νέο Πρόγραμμα για την Υποστήριξη Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποσκοπεί στην ανάπτυξη νέας επιχειρηματικότητας, στην ενίσχυση της υφιστάμενης επιχειρηματικότητας καθώς και στη δημιουργία συνεργιών μεταξύ των νέων και των παλιών επιχειρηματιών της πόλης μας, παρέχοντας δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω επιχειρηματικών εργαστηρίων.

Στην εκδήλωση ενημέρωσης, οι ομάδες: Weddin, Timejack και Stompdaddy, (που ήταν οι τρεις νικήτριες ομάδες του προηγούμενου προγράμματος), θα μας μιλήσουν για τις εντυπώσεις και τα οφέλη που τους πρόσφερε η συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, εκπρόσωπος του Εμπορικού κι Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  θα μας μιλήσει για τη συνεργασία του Ε.Β.Ε.Α. με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τις δράσεις της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας.

Τέλος θα παρουσιαστεί η δομή του νέου προγράμματος κι ο τρόπος συμμετοχής σε αυτό.

Πληροφορίες:

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Γραφείο Απασχόλησης, Τουρισμού,

Κτηνοτροφίας & Αγροτικής Ανάπτυξης

Τηλ.: 2132020730

Email: [email protected]

Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας 2η Ομάδα

Η Δεύτερη Ομάδα του επιχειρηματικού εργαστηρίου του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Διαβάστε ακόμη σχετικά με το πρόγραμμα για την υποστήριξη επιχειρηματικότητας του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

Συχνές Ερωτήσεις για το Πρόγραμμα

Επικοινωνήστε με την Prisma Consulting

Prisma Consulting Newsletter


Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα
για τα τρέχοντα χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ και τις υπηρεσίες μας;

Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις την δική σου startup και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;
Τότε πρέπει να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας.