ΕΣΠΑ

Βραβεία Επιχειρηματικότητας Envolve Awards Greece 2018

12/12/2018 Prisma Consulting

Βραβεία Επιχειρηματικότητας Envolve Awards Greece 2018

image
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Envolve Entrepreneurship  για τα φετινά πολύ επιτυχημένα βραβεία Επιχειρηματικότητας Envolve Awards Greece 2018! Είμαστε περήφανοι που η Prisma Consulting δρα ως υποστηρικτής παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες προς όλους τους νικητές σχετικά με:
  • Αξιολόγηση επενδυτικών αναγκών του νικητή, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα εύρεσης χρηματοδότησής τους από προγράμματα του ΕΣΠΑ
  • Εύρεση, υπόδειξη, ενημέρωση του νικητή σχετικά με ενεργά & επερχόμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ, στα οποία μπορεί να υποβάλλει αίτηση για χρηματοδότηση των επενδυτικών του αναγκών
  • Σύνταξη και υποβολή του αιτήματος χρηματοδότησης του νικητή για το επιλεγμένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Envolve Awards Greece 2018

Envolve Awards Greece 2018

Envolve Awards Greece 2018

envolve awards 2018

envolve awards 2018

Οι νικητές των βραβείων Envolve 2018

Apifon
Η apifon, μια εταιρεία άνω των 40 ατόμων, αναπτύσσει υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων (business messaging), ώστε οι πελάτες της να μπορούν να αυξήσουν την πελατειακή τους βάση αλλά και να δημιουργήσουν και να στείλουν καμπάνιες μέσω διαφορετικών εφαρμογών επικοινωνίας (SMS, RCS, Email, Viber).

BookingClinic.com
Η BookingClinic.com είναι ένα marketplace ιδιωτικών κλινικών και εξυπηρετεί ασθενείς που αναζητούν νοσηλεία ή θεραπεία σε μία κλινική, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες, αξιολογήσεις, τιμές και την επιλογή της κράτησης της θεραπείας.

CollegeLink
Η CollegeLink είναι μία online πλατφόρμα εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού, που συνδέει ταλαντούχους νέους φοιτητές και αποφοίτους πανεπιστημίων με ευκαιρίες εργασίας.

Ferryhopper
Είναι μια πλατφόρμα κρατήσεων online που παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμού ακτοπλοϊκών δρομολογίων για τη διασύνδεση προορισμών που δεν έχουν απευθείας σύνδεση μαζί με έκδοση εισιτηρίων.

Geomiso
Η εταιρεία αναπτύσσει, εμπορεύεται και υποστηρίζει λογισμικό για μηχανικούς το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για να σχεδιαστεί ένα προϊόν όσο και για να προσομοιωθεί και να προβλεφθεί η συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς να απαιτείται δημιουργία δοκιμαστικού προϊόντος ή εκτέλεση δοκιμών αντοχής.

MyJobNow
Η MyJobNow προσφέρει εξελιγμένα εργαλεία για την καλύτερη αντιστοίχιση μεταξύ εργοδότη και υποψηφίου με τη χρήση παραμέτρων, όπως τα ενδιαφέροντα και η τοποθεσία (μέσω GPS) του υποψηφίου.

PD Neurotechnology
Η PD Neurotechnology αναπτύσσει φορετές ιατρικές συσκευές, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη της θεραπείας παθήσεων κινητικών διαταραχών.

Think Silicon
Η εταιρεία εξειδικεύεται στη σχεδίαση υψηλής απόδοσης Μονάδων Επεξεργασίας Γραφικών (Graphics Processors Units ή GPUs) για την αναδυόμενη αγορά του Internet of Things (IoT), των φορέσιμων συσκευών (wearables) και Inference Accelerators Τεχνητής Νοημοσύνης για εφαρμογές Υπολογιστικής Όρασης στη συσκευή (Machine Learning Vision Applications for IoT/Edge end nodes).

Οι δυο ομάδες που κέρδισαν τη ψήφο του κοινού είναι η Geomiso και CollegeLink.

Θες να μάθεις και εσύ πως μπορεί να βοηθήσει η Prisma Consulting την δική σου startup; Επικοινώνησε μαζί μας!

Επικοινωνήστε με την Prisma Consulting

Prisma Consulting Newsletter


Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα
για τα τρέχοντα χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ και τις υπηρεσίες μας;

Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις την δική σου startup και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;
Τότε πρέπει να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας.